ΥΠΟΔΟΜΕΣ


Με την Υποδομή όπως την έχουμε αναπτύξει διευκολύνουμε και εξυπηρετούμε το κοινό τόσο θεματικά όσο και γεωγραφικά. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο την οδό 49 Μαρτύρων στον κόμβο στο Λαδοχώρι καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες των Ενηλίκων, το παράρτημα δε, στην οδό Κύπρου 10, στο Κέντρο της Ηγουμενίτσας, διευκολύνει τους επαγγελματίες για την εύκολη προσέγγιση για τις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις και φυσικά για την Επαγγελματική και Επιχειρηματική Συμβουλευτική και την εκπόνηση Οικονομικών Μελετών για Επιχορηγούμενα Προγράμματα.

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2

Διεύθυνση: Λεωφ. 49 Μαρτύρων 64 (κόμβος Λαδοχωρίου),  Ηγουμενίτσα

Κτιριακές Εγκαταστάσεις

Η έδρα του κέντρου «ΕΚΑΤΗ» είναι στην Ηγουμενίτσα, σε ένα νεόδμητο κτίριο το οποίο διαθέτει όλες τις σύγχρονες προϋποθέσεις για την εκπαίδευση ενηλίκων. Το κέντρο είναι προσβάσιμο από όλους, καθώς υπάρχουν ειδικές ράμπες οι οποίες παρέχουν δυνατότητα πρόσβασης στα ΑμΕΑ . Διαθέτει επίσης όλους τους προβλεπόμενους χώρους υγιεινής ΑμΕΑ.IMG_2470

Οι χώροι του κέντρου ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις ενός ολοκληρωμένου Κέντρου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Οι δύο υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα εποπτικά – διδακτικά μέσα. Εκτός από τους χώρους αμιγούς εκπαίδευσης και διοίκησης, υπάρχει και ξεχωριστός χώρος Συμβουλευτικής και πρόσβασης στο Διαδίκτυο.

Αίθουσα «ΕΚΑΤΗ 1»

Η πρώτη αίθουσα αποτελείται από 22 θέσεις εργασίας και διαθέτει ολοκληρωμένο και σύγχρονο εξοπλισμό διδασκαλίας μαθημάτων Νέων Τεχνολογιών.

Αίθουσα «ΕΚΑΤΗ 2»

aithousa-01Η δεύτερη αίθουσα διαθέτει 26 θέσεις για προγράμματα εκπαίδευσης –κατάρτισης και διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη πάσης φύσεως εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων.

Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός

Το κέντρο είναι εξοπλισμένο ηλεκτρονικούς υπολογιστές τύπου Laptop, για χρήση από όλους τους εκπαιδευόμενους. Για την υποστήριξη των υπηρεσιών του κέντρου διαθέτουμε projectors, εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά.

Υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους του χώρους του κέντρου.

ΕΚΑΤΗ: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2

Γραφείο Επενδύσεων – Μελετών

Διεύθυνση: Κύπρου 10, 2ος όροφος (εντός Στοάς), Ηγουμενίτσα

20160922_104515Η εξειδικευμένη γνώση, η μεγάλη εμπειρία των στελεχών μας , η μακρόχρονη αποτελεσματικότητα που ξεκινάει από τον πρώτο Αναπτυξιακό Νόμο 1262/1984 (είμαστε οι μόνοι που εκπονούμε τις μελέτες του Αναπτυξιακού στη Θεσπρωτία), τα πρώτα Leader και τα Μ.Ο.Π και φτάνει ως τις σύγχρονες προκηρύξεις με έμφαση σε αυτές του ΕΣΠΑ, είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο για τον υποψήφιο Επενδυτή.

Καθοδηγούμε και συνδιαμορφώσουμε την επιχειρηματική ιδέα και την μετουσιώνουμε σε πράξη. Είμαστε δίπλα στον επιχειρηματία από τη σύλληψη της επιχειρηματικής ιδέας , την εκπόνηση του business plan, ως την ολοκλήρωση του έργου και το κλείσιμο του επενδυτικού φακέλου.

Έχουμε εμπειρία από υποβολή προτάσεων και υλοποίηση έργων σε όλους τους κλάδους της παραγωγής . Τα μεγαλύτερα έργα μας ως είναι φυσικό λόγω και της παραγωγικής διάρθρωσης της περιοχής αφορούν στον τουρισμό, με την υποστήριξη ίδρυσης ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων.

Γραφείο Επενδύσεων – Μελετών