Νέα επιχορηγούμενα επενδυτικά προγράμματα !

ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ   ΤΟ ΕΣΠΑ  2014-2020

 – Ξεκινάει η υλοποίηση δύο Εμπροσθοβαρών δράσεων του ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 100 εκ. ευρώ, για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Ανέργους’

Συγκεκριμένα οι δράσεις αφορούν:

Μετά την συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  κ. Κώστα  Σκρέκα  και του Υφυπουργού  κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, εγκρίθηκε η προδημοσίευση των  προσκλήσεων  για την ενεργοποίηση δύο σημαντικών εμπροσθοβαρών δράσεων από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, ύψους 100εκ. ευρώ.

Την Μικρή και  Μεσαία Επιχειρηματικότητα με ύψος χρηματοδότησης  50 εκ. ευρώ και στόχο την αναβάθμιση της επιχειρηματικής οργάνωσης και λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια και την διείσδυσή τους σε νέες αγορές.  Σημειώνεται ότι η δράση αφορά επενδύσεις από 20.000 μέχρι και 300.000 ευρώ, ενώ η επιχορήγηση έχει ορισθεί μέχρι και στο 50% του συνολικού ποσού της επένδυσης. Επιπρόσθετα, υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής μέχρι και 40% επί  της συνολικής Δημόσιας δαπάνης.

Το Ανθρώπινο Δυναμικό και συγκεκριμένα άνεργους συμπολίτες μας,  εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, για ενίσχυση των επιχειρηματικών σχεδίων τους  με κάλυψη λειτουργικών εξόδων καθώς και θέσεων απασχόλησης,  συνολικού  ύψους χρηματοδότησης  50 εκ. ευρώ.  Η δράση αυτή αφορά έργα ύψους  από 25.000 έως 40.000 ευρώ, με 100% ενίσχυση του συνολικού προϋπολογισμού της επένδυσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα προκαταβολής μέχρι και 40% της Δημόσιας Δαπάνης.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ –ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΝΟΥ – ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ  :

    ΕΚΑΤΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ .ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ .ΕΤΑΙΡΙΑ:

    ΤΗΛ 26650 21055 & 26650 28742

     Email.  Ekati.edu@gmail.com

  ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ,  ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ  Η ΥΠΟΒΟΛΗ  ΤΗΣ    ΑΙΤΗΣΗΣ  ,    ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ  ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΚΑΤΗ  ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΥΤΟ.

Περισσότερες Πληροφορίες στους συνδέσμους

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *