Σεμινάρια ΕΦΕΤ μόνο 50€ αντί 70€

efetbanner

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ  ΕΦΕΤ  ΜΟΝΟ 50,00€ ΑΝΤΙ 70,00€

(ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ)

{Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση  14708/2007 ( ΦΕΚ1616/τ.β/17-08-2007)}

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΚΑΤΗ, συνεχίζει την υλοποίηση Σεμιναρίων για Επιχειρηματίες και  Προσωπικό Επιχειρήσεων Τροφίμων και Ποτών, καθώς και για Εργαζόμενους σε  Παιδικούς Σταθμούς , Κυλικεία Σχολείων , Ιδρύματα, Κέντρα Νεότητας και γενικά σε φορείς με Ειδικές Ομάδες Πληθυσμού.

Ενημερώνουμε ότι η μη ύπαρξη αυτού του πιστοποιητικού επιφέρει και οικονομικές κυρώσεις τόσο στους Εργαζόμενους όσο και στις Επιχειρήσεις.

Η «ΕΚΑΤΗ» Αναγνωρίζοντας τη δύσκολη Οικονομική Κατάσταση  που βιώνουν Επιχειρήσεις και οι Εργαζόμενοι σε αυτές,  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ τα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΥΤΑ για όσους εγγραφούν μέσα στο Μήνα  ΜΑΡΤΙΟ μόνο με  50,00€ στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το παράβολο 30,00€ υπέρ ΕΦΕΤ.

 Δηλαδή προσφέρουμε το σεμινάριο  στο  Εκπαιδευτικό  Κόστος.

Είναι μια ακόμα συνεισφορά στους Απασχολούμενους της Θεσπρωτίας σε συνέχεια της υλοποίησης έξι (6) Επιδοτούμενων ΣΕΜΙΝΑΡΊΩΝ για  Εργαζόμενους  σε Επιχειρήσεις .

Τα προγράμματα αυτά έγιναν χάρη στην ευαισθητοποίηση των Διοικήσεων, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας , του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Συβότων και τα παρακολούθησαν επιχορηγούμενοι , 150 εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους .

Θα συνεχίσουμε την πολυεπίπεδη Δράση μας για Υποστήριξη Επιχειρήσεων & Εργαζομένων με στόχο την ποιοτική Αναβάθμιση Υπηρεσιών  και αύξηση Εσόδων τους.

ΕΚΑΤΗ :   «ΜΕ ΤΟ  ΒΛΕΜΜΑ  ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»